Onze Fractie

Jan van den Hoek - Fractievoorzitter

"Mijn naam is Jan van den Hoek. Ik ben 71 jaar oud en geboren en getogen in Maassluis. Ik houd ontzettend van onze stad en zijn inwoners. Het belang van de burgers heeft bij mij altijd voorop gestaan. Zo ben ik al meer dan 40 jaar actief bij de FNV met onder andere coördinatie van de belastingdienst voor meer dan duizend inwoners van Maassluis. Daarnaast doe ik ook de ledenservice van de FNV, waar overigens ook veel Maassluizers bij zitten. Mede dankzij deze werkzaamheden weet ik goed wat er speelt in deze stad, omdat ik met zoveel inwoners spreek. Veel Maassluizers weten mij dan ook te vinden als zij met een vraag of probleem zitten. Ik vind dat de (lokale) politiek daarin ook moet veranderen: meer en beter communiceren met de burger! Dat is mijn primaire doel met Forum voor Maassluis."

Mail: j.van.den.hoek@maassluis.nl

Leo Ooms - Raadslid

Ik ben Leo Ooms, en ben geboren in Schiedam maar ondertussen woon ik alweer 45 jaar in maassluis. Een stad waar ik mij goed thuis voel. En waar ik mij steentje aan wil bijdragen. Sinds kort ben ik gemeenteraadslid voor Forum voor Maassluis. Een partij waar ik mij goed bij voel. Met andere mensen van deze partij vormen wij een goed team. En willen wij graag proberen om de belangen van de inwoners van Maassluis te behartigen en zonodig te verbeteren. Ook ik ben altijd bereikbaar voor de inwoners voor Maassluis via

Mail: l.ooms@maassluis.nl

Loek Molmans - Steunraadslid

"Ik ben Loek Molmans, 78 jaar oud, gelukkig getrouwd en ik heb een zoon met drie kleindochters. Ik ben opgegroeid in Haarlem en omstreken, maar woon alweer 40 jaar in het prachtige Maassluis! Na het Coornhert Lyceum ben ik naar de Kweekschool gegaan voor de Zeevaart master-opleiding. Ik heb circa 10 jaar gevaren als stuurman op de grote vaart, dus ik heb echt een maritiem hart! Daarnaast heb ik nog managementfuncties in stuwadoorsbedrijven, wegtransport en de scheepvaart gehad. In 1988 heb ik nog een bachelorstudie afgerond voor Port and Shipping Management. Sinds 2010 zetel ik in de gemeenteraad van Maassluis en ik heb daarin samen met Jan van den Hoek verschillende zaken mogen regelen, zoals de oprichting van Buurtpreventie en met EHBO Maassluis en MaasDelta 15 AED apparaten geplaatst in appartementengebouwen en daar bijbehorende cursus voor geregeld. Daarnaast help ik jaarlijks met de belastingdienst bij het FNV kantoor in Maassluis."

Mail: l.molmans@maassluis.nl